AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kafasını kesmek

Kahve falında başkasının kafasını kesmek

Kahve falında başkasının kafasını kesmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, yeni kapılar açılacağına, düşmanlarını kaybetmeye, haksızlığa uğrayacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamayın.

Kahve falında balığın kafasını kesmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine işarettir.

Kahve falında bir insanın kafasını kesmek sıkıntılı günler yaşayacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kadın kafası kesmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adamın kafasını kesmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine inanılır.

Kahve falında baltayla kafa kesmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında insan kafasını kesmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında düşmanın kafasını kesmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında insanın kafasını kesmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, satışların düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir