AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın kafasını kesmek

Kahve falında yılanın kafasını kesmek

Kahve falında yılanın kafasını kesmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine dikkat etmeli, attıkları adımlara göre kendi hamlenizi yapmalısınız.

Kahve falında yılanın kafasını kesmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan kafasını kesmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında yılan kafası kesmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında insan kafası kesmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanının kafasını kesmek bir ortaklık kurulacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine inanılır.

Kahve falında bir kadının kafasını kesmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan kafa kesmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir insanın kafasını kesmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir