AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek kafası kesmek

Kahve falında eşek kafası kesmek

Kahve falında eşek kafası kesmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, sağlığının da yerine geleceğine, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eşek kafası kesmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelmeniz veya sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Kahve falında eşek kafası kesmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine delalettir.

Kahve falında eşek kafası görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine inanılır.

Kahve falında eşek kafalı insan görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kafasını kesmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kafasını kesmek eline yüklü miktarda para geçeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında balık kafası kesmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kafası kesmek konforunun yerinde olacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir kadının kafasını kesmek korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir