AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasını ısırmak

Kahve falında birinin kafasını ısırmak

Kahve falında birinin kafasını ısırmak eşyaların yenileneceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında birinin kafasını ısırmak gördüyseniz:

  • Başkalarının peşinden gitmek yerine kendi planlarınızı uygulamalısınız.

Kahve falında birinin kafasını ısırmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kafa ısırmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını ısırmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulak ısırmak kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında böceğin elini ısırdığını görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ayağını köpek ısırdığını görmek parasının her zaman bereketli olacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında papağan ısırdığını görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hayırlı bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir köpeğin başkasını ısırdığını görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir