AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın kafasını ısırmak

Kahve falında yılanın kafasını ısırmak

Kahve falında yılanın kafasını ısırmak her geçen gün daha ünlü olunacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın kafasını ısırmak gördüyseniz:

  • Olup biten şeyleri anlamakta zorlanabilir veya şaşırtıcı olayları izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yılanın kafasını ısırmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, bolluk ve bereket geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kafa ısırmak kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kafasını ısırmak çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil yılan ısırmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına alamet eder.

Kahve falında küçük yılanın ısırdığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında su yılanı ısırdığını görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah yılanın ısırdığını görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, kızgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kobra yılanının ısırdığını görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, maddi gücünün de daimi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir