AnaSayfa / Genel / Kahve falında böceğin elini ısırdığını görmek

Kahve falında böceğin elini ısırdığını görmek

Kahve falında böceğin elini ısırdığını görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böceğin elini ısırdığını gördüyseniz:

  • Sert tepkiler verseniz de, dürüstlüğü elden bırakmamalısınız.

Kahve falında böceğin elini ısırdığını görmek yeni kişilerle tanışacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında hamam böceğinin ısırdığını görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağını böcek ısırmak keyfinin ve neşesinin artacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında kara böceğin ısırdığını görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, söylediklerinin çıkacağına delalettir.

Kahve falında böceklerin ısırdığını görmek insanları kıracağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına tabir olunur.

Kahve falında uğur böceğinin ısırdığını görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında böceğin ısırdığını görmek para kazanmaya, çok büyük kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında hamam böceği ısırdığını görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir