AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir köpeğin başkasını ısırdığını görmek

Kahve falında bir köpeğin başkasını ısırdığını görmek

Kahve falında bir köpeğin başkasını ısırdığını görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir köpeğin başkasını ısırdığını gördüyseniz:

  • Katılımda bulunmadan önce söylediklerimi hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında köpeğin bir başkasını ısırdığını görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin kediyi ısırdığını görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesini köpek ısırdığını görmek kazancını arttıracağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağı köpek ısırmak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini köpek ısırdığını görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında başkasını köpek ısırdığını görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını köpek ısırdığını görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir köpeğin ısırdığını görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, alacaklarını tahsil edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir