AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağını köpek ısırdığını görmek

Kahve falında ayağını köpek ısırdığını görmek

Kahve falında ayağını köpek ısırdığını görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, yeni mallara kavuşacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işarettir.

Kahve falında ayağını köpek ısırdığını gördüyseniz:

  • Kendi gelişiminizi veya evinizi ilgilendiren yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ayağı köpek ısırmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine inanılır.

Kahve falında ayağını köpek ısırmak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağını köpek ısırdığını görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin ayağını ısırdığını görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine işaret eder.

Kahve falında ayağını kedi ısırmak yüksek bir makama geleceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında ayak parmağını ısırmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalettir.

Kahve falında ayağını ısırmak dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağını yengeç ısırdığını görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir