AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağan ısırdığını görmek

Kahve falında papağan ısırdığını görmek

Kahve falında papağan ısırdığını görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine rivayet eder.

Kahve falında papağan ısırdığını gördüyseniz:

  • Ciddi bir sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmeyi ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında papağan ısırdığını görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, solan yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında papağanın ısırdığını görmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papağan bulmak bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında papağan konuşmak amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında papağanlar görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil papağan yakalamak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına delalettir.

Kahve falında papağana su vermek zorlukların bu sayede aşılacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papağan beslemek arabasını ve toprağının olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir