AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak ısırmak

Kahve falında kulak ısırmak

Kahve falında kulak ısırmak hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, çok iyi işler yapılacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, fakirlik yaşayacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulur.

Kahve falında kulak ısırmak gördüyseniz:

  • Maddi durum düzelecek.

Kahve falında birinin kulağını ısırmak çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kulağı ısırmak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağını ısırmak yeni bir iş olanağı yakalamaya, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kulak ısırmak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, anne babanın birbirine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kulak ısırdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında lağım faresinin ısırdığını görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin kolunu ısırdığını görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına işarettir.

Kahve falında yılanların ısırdığını görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir