AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa ısırmak

Kahve falında kafa ısırmak

Kahve falında kafa ısırmak aralarından su sızmayacağına, çok yoğun çalışacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafa ısırmak gördüyseniz:

  • Düzenli spor yapmanız kendinizi daha iyi hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında yılanın kafasını ısırmak gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işaret eder.

Kahve falında kafa ısırmak elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kafasını ısırmak kazançlı bir işin başına geçileceğine, yeni ev eşyaları alınacağına yorulur.

Kahve falında tavşanın elini ısırdığını görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, malının artmasına, bereketlenmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kolunu ısırdığını görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında adam ısırmak herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında aslan ısırdığını görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, kişinin fena halde yanılacağına işaret eder.

Kahve falında soğan ısırmak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, ün sahibi birisi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir