AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardağı atıp kırmak

Kahve falında bardağı atıp kırmak

Kahve falında bardağı atıp kırmak yorgun ve hasta hissedeceğine, zenginliğe kavuşulacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına alamet eder.

Kahve falında bardağı atıp kırmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde hoşça vakit geçireceğiniz, sevdiğiniz kimselerle, güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunöanız olasıdır.

Kahve falında bardağı atıp kırmak ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında bardak atıp kırmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına alamet eder.

Kahve falında bardak ve tabak kırmak üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başında bardak kırmak çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde bardak kırmak eşine değerli hediyeler alacağına, işlerin aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında porselen bardak kırmak aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında kafasında bardak kırmak kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardak tabak kırmak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir