AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlışlıkla bardak kırmak

Kahve falında yanlışlıkla bardak kırmak

Kahve falında yanlışlıkla bardak kırmak çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, sevinçli haberlere delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla bardak kırmak gördüyseniz:

  • Belli konularda uzlaşma sağlamadan veya anlaşmalara imza atmadan önce sizin bahsettiklerinizle diğerlerinin söz ettikleri şeylerin aynı olup olmadığını netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında yanlışlıkla bardak kırmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla ayna kırmak kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla yumurta kırmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yanlışlıkla cam kırmak kendisi için isabetli adımlar atacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında yanlışlıkla telefon kırmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında birini yanlışlıkla öldürmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında oruçluyken yanlışlıkla yemek yemek üzgün ve hasta olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla mezara basmak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, kafasının sakinleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir