AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı bardağı kırmak

Kahve falında rakı bardağı kırmak

Kahve falında rakı bardağı kırmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rakı bardağı kırmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.

Kahve falında rakı bardağı kırmak çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rakı şişesi kırmak borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında rakı bardağı görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir bardak rakı içmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet eder.

Kahve falında rakı dolu bardak görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında bardakta rakı görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kupa bardak kırmak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında boş bardak kırmak her zaman hak ettiğini alacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir