AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya taş atmak

Kahve falında kafaya taş atmak

Kahve falında kafaya taş atmak çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kafaya taş atmak gördüyseniz:

  • Tekerleğin icadından beri ekonomik veya duygusal seçenekleriniz üzerinde uzun uzun düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında kafasına taş atmak sakin ve güzel bir hayat süreceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasına taş atmak para ve zaman ayıracağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kafaya taş atmak sevdikleriyle arasının açılacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kafasına bir şey atmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafaya dikiş atmak gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine delalet eder.

Kahve falında kafa atmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında kafaya yumruk atmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kafa atmak başarılarını arttıracağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir