AnaSayfa / Genel / Kahve falında başından aşağı su dökmek

Kahve falında başından aşağı su dökmek

Kahve falında başından aşağı su dökmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında başından aşağı su dökmek gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almanızı ya da hayatı dolu dolu yaşamanızı sağlayabilecek çok sayıda fikre sahip olabilirsiniz.

Kahve falında başından aşağı su dökmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kafadan aşağı su dökmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baştan aşağı su dökmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına inanılır.

Kahve falında baştan aşağıya su dökmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında başından aşağı su döküldüğünü görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına tabir olunur.

Kahve falında başa su dökmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında birinin başına su dökmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında birinin başından su dökmek günahların da affolacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir