AnaSayfa / Genel / Kahve falında başa su dökmek

Kahve falında başa su dökmek

Kahve falında başa su dökmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, neşesini kaybedeceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başa su dökmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz zaman alıcı olabilir veya uzlaşmacı olmayan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında birinin başından su dökmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, borca batacağına işaret eder.

Kahve falında başa su dökmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında başına su dökmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına işarettir.

Kahve falında birinin başına su dökmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına alamet eder.

Kahve falında başından aşağı su dökmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına gül dökmek dualarının karşılığını göreceğine, işlerinde kara geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başına tuz dökmek çok sevileceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına işarettir.

Kahve falında kovada su dökmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kaderinin yüzüne güleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir