AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak su dökmek

Kahve falında sıcak su dökmek

Kahve falında sıcak su dökmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, insanlarla iç içe olacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak su dökmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da sıkışıklığınız olabilir.

Kahve falında ölüye sıcak su dökmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında birine sıcak su dökmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin üzerine sıcak su dökmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin üstüne sıcak su dökmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete sıcak su dökmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak su dökmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak suyu görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sıcak su buharı görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, hayatının iyileşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir