AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasına sıkmak

Kahve falında birinin kafasına sıkmak

Kahve falında birinin kafasına sıkmak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, amaçlarını yerine getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında birinin kafasına sıkmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız dava iyi olabilir.

Kahve falında kendi kafana silah sıkmak gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, rahatının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasına sıkmak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla kafasına sıkmak ağrı ve sancılarından kurtulacağına, bolluğun ve bereketin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak başarılı bir kişi olacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın kafasını sıkmak rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, başının ağrıyacağına işarettir.

Kahve falında birinin kafasına sıkmak dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, dualarının karşılığını alacağına yorulur.

Kahve falında kendi kafasına silah sıkmak kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi kafasına sıkmak herkesin istediği şeye kavuşacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir