AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın kafasını sıkmak

Kahve falında yılanın kafasını sıkmak

Kahve falında yılanın kafasını sıkmak muradın gerçekleşeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın kafasını sıkmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı paylaşmanız işleri güçleştirirken, gizli hareket etmeniz ilerlemeyi hızlandırabilir.

Kahve falında yılanın kafasını sıkmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasına silah sıkmak zarar edilen bir dönemin biteceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi kafasına silah sıkmak eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet eder.

Kahve falında kafasına sıkmak hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında silahla kafasına sıkmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kafasına sıkmak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kafaya sıkmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir