AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kafasına sıkmak

Kahve falında kendi kafasına sıkmak

Kahve falında kendi kafasına sıkmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, üstün başarılar alacağına delalet eder.

Kahve falında kendi kafasına sıkmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kafana silah sıkmak sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine alamet eder.

Kahve falında kendi kafasına sıkmak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna rivayet eder.

Kahve falında birinin kafasına sıkmak daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında silahla kafasına sıkmak yaşanan kötü olayların unutulacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kendi kafasına silah sıkmak çalışmalarının takdir edileceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kafaya sıkmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kafasına sıkmak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir