AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kafasına silah sıkmak

Kahve falında kendi kafasına silah sıkmak

Kahve falında kendi kafasına silah sıkmak zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına delalettir.

Kahve falında kendi kafasına silah sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı ailevi sorunlar sizi fazlasıyla üzebilir.

Kahve falında kendi kafana silah sıkmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasına silah sıkmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla kafasına sıkmak hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, haneye bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendi kafasına silah sıkmak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına rivayet eder.

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın kafasını sıkmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işarettir.

Kahve falında kafaya sıkmak herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kafasına sıkmak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir