AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına sıkmak

Kahve falında kafasına sıkmak

Kahve falında kafasına sıkmak kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasına sıkmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etme çabanız sizi yıpratabilir.

Kahve falında yılanın kafasını sıkmak işlerine bereket geleceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kafasına sıkmak canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kafaya sıkmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kafana silah sıkmak bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında kendi kafasına sıkmak onlara sanat öğreteceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine delalettir.

Kahve falında kafasına sıkmak yüzlerin asılacağına, zorluklarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla kafasına sıkmak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir