AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kafana silah sıkmak

Kahve falında kendi kafana silah sıkmak

Kahve falında kendi kafana silah sıkmak kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, bereketin eksileceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi kafana silah sıkmak gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları çözmek veya hayatınızda büyük değişiklikler yapmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında kafasına silah sıkmak kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına alamet eder.

Kahve falında silahla kafasına sıkmak iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kafasına silah sıkmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kendi kafana silah sıkmak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına alamet eder.

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak sorunlarının biteceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kafasına sıkmak rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın kafasını sıkmak sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına delalet eder.

Kahve falında kafaya sıkmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir