AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla kafasına sıkmak

Kahve falında silahla kafasına sıkmak

Kahve falında silahla kafasına sıkmak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında silahla kafasına sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri demoralize edecek olsa da, kurallarınıza veya etik yapınıza ters şeyler yapmamalısınız.

Kahve falında kendi kafasına silah sıkmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kafana silah sıkmak mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendini bunu başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasına silah sıkmak önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına işarettir.

Kahve falında silahla kafasına sıkmak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın kafasını sıkmak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birinin kafasına sıkmak çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında kafasına sıkmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir