AnaSayfa / Genel / Kahve falında belden iğne vurulmak

Kahve falında belden iğne vurulmak

Kahve falında belden iğne vurulmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında belden iğne vurulmak gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi, ilişkilerinizi veya ortaklıklarınızı geliştirmek için çaba sarf edebilirsiniz.

Kahve falında belden iğne vurulmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine delalettir.

Kahve falında belden iğne olmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında belden vurulmak çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine inanılır.

Kahve falında belden aşağı açık görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında belden yukarısını görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına yorulur.

Kahve falında belde silah görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında belden üstünü açık görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalet eder.

Kahve falında belde tabanca görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir