AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak gözünü para hırsı bürüyeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlığınızla ilgili yaşanan engellemeler veya aksilikler azalıyor.

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalet eder.

Kahve falında ayak bileğinden vurulmak zorlukların bu sayede aşılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulur.

Kahve falında ayak bileğinde bilezik görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ayak bileğinin kırıldığını görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak bileğinde yara görmek iyi geçiminin biteceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında ayak bileğinde kıl görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, adını işiyle duyuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinde altın bilezik görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir