AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan iğne vurulmak

Kahve falında ayaktan iğne vurulmak

Kahve falında ayaktan iğne vurulmak üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, harcama gücünün artacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaktan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Belli plan, ilişki veya projelerinizin eklem romatizması belirtileri göstererek ilerlemesi sinirlerinizi bozacak olsa da vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında ayaktan iğne vurulmak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ayaktan iğne vurulduğunu görmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında ayaktan iğne olmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına yorulur.

Kahve falında ayaktan toplu iğne çıkarmak yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaktan iğne çıkarmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, işiyle nam salacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaktan vurulduğunu görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, çalışmaların beğeni almayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir