AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalçadan iğne vurulduğunu görmek

Kahve falında kalçadan iğne vurulduğunu görmek

Kahve falında kalçadan iğne vurulduğunu görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, mali gücünü yitireceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalçadan iğne vurulduğunu gördüyseniz:

  • Denenmiş, alışılmış, gerçekçi görünen veya çoktan biçimlendirilmiş olaylar, işler veya girişimler işe yaramıyorsa, daha farklı şeylere açık olmanın zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında kalçadan iğne vurulmak kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında kalçadan iğne vurulduğunu görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işarettir.

Kahve falında kalçadan iğne yapmak çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kalçadan iğne yaptırmak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında kalçadan silahla vurulmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kalçadan silahla vurulduğunu görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalçadan ısırılmak kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalça kıvırmak kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir