AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan iğne vurulmak

Kahve falında kafadan iğne vurulmak

Kahve falında kafadan iğne vurulmak iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine delalettir.

Kahve falında kafadan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Çok net, nazik ya da anlayışlı bir ortam olmasa bile, içinde fırsatları barındıran bir atmosferdesiniz.

Kahve falında kafadan iğne vurulmak zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, kısmetlerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan iğne çıkarmak yakın zamanda rahat edeceğine, saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine inanılır.

Kahve falında silahla kafadan vurulduğunu görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla kafadan vurulmak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, daha pozitif biri olacağına alamet eder.

Kahve falında kafadan vurulmak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına işarettir.

Kahve falında kafadan vurulduğunu görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir