AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından iğne vurulmak

Kahve falında ağzından iğne vurulmak

Kahve falında ağzından iğne vurulmak çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, düşmanlarının güçleneceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan durumlara hazır olun.

Kahve falında ağzından iğne vurulmak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında dizinden iğne vurulmak yağmur yağmamasına, büyük sorunlarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaktan iğne vurulmak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaktan iğne vurulduğunu görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında parmağından iğne vurulmak büyük bir saygınlık kazanacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında zorla iğne vurulmak moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında boyundan iğne vurulmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının iğne vurulduğunu görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir