AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin iğne batırdığını görmek

Kahve falında birinin iğne batırdığını görmek

Kahve falında birinin iğne batırdığını görmek fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin iğne batırdığını gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında göze iğne batırmak aile bireylerinin arasının açılacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işarettir.

Kahve falında iğne batırdığını görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin iğne batırdığını görmek mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağa iğne batırmak ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında sırta iğne batırmak ticaret ehli kişi olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalbine iğne batırmak musibetlerle karşılaşmayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine delalettir.

Kahve falında boğazına iğne batırmak boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasına iğne batırmak kul hakkına girmeyeceğine, zengin bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir