AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne batırdığını görmek

Kahve falında iğne batırdığını görmek

Kahve falında iğne batırdığını görmek işinde uzmanlaşacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında iğne batırdığını gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı veya dominant olabilir ya da etrafta çevreye emirler veriyor havası yaratabilirsiniz.

Kahve falında eline iğne batırmak kısmetlerinin artacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına yorulur.

Kahve falında dudağına iğne batırmak üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kulağa iğne batırmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsüne iğne batırmak moral olarak çok iyi hissedeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbine iğne batırmak gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işarettir.

Kahve falında başkasına iğne batırmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında toplu iğne batırmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında dile iğne batırmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir