AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırta iğne batırmak

Kahve falında sırta iğne batırmak

Kahve falında sırta iğne batırmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında sırta iğne batırmak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da iş birlikleriniz sizi endişelendirebilir.

Kahve falında sırta iğne batırmak kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, çalıştığı yerde amir olacağına alamet eder.

Kahve falında göğsüne iğne batırmak büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğne batırdığını görmek yakın zamanda rahat edeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında vücuduna iğne batırmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağa iğne batırmak çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, meşakkate düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eline iğne batırmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, hayatının zaferlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında iğne batırmak çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında dudağına iğne batırmak evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir