AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözlük taktığını görmek

Kahve falında birinin gözlük taktığını görmek

Kahve falında birinin gözlük taktığını görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin gözlük taktığını gördüyseniz:

  • Hedefleriniz doğrultusunda aktivitelere katılmanız ilgi alanlarınızı çeşitlendirmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında birinin güneş gözlüğü taktığını görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin gözlük taktığını görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının güneş gözlüğü taktığını görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında güneş gözlüğü taktığını görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının gözlük taktığını görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin gözlük taktığını görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının gözlük taktığını görmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında gözlük taktığını görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir