AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin gülümsediğini görmek

Kahve falında eski sevgilinin gülümsediğini görmek

Kahve falında eski sevgilinin gülümsediğini görmek büyük adımlar atacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, rızkının kesilmeyeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin gülümsediğini gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız sununda bütçenizde büyük bir delik açmış olursunuz.

Kahve falında eski sevgilinin gülümsediğini görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin gülümsediğini görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin gülümsediğini görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin gülümsediğini görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına inanılır.

Kahve falında birinin size gülümsediğini görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, mal mülk edineceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının gülümsediğini görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, iyi bir patron olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin gülümsediğini görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün gülümsediğini görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir