AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin gülümsediğini görmek

Kahve falında sevgilinin gülümsediğini görmek

Kahve falında sevgilinin gülümsediğini görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin gülümsediğini gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Kahve falında sevgilinin gülümsediğini görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin gülümsediğini görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin gülümsediğini görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin gülümsediğini görmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında birinin size gülümsediğini görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının gülümsediğini görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişinin gülümsediğini görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin gülümsediğini görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir