AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözünü kör görmek

Kahve falında birinin gözünü kör görmek

Kahve falında birinin gözünü kör görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, deneyim kazanacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinin gözünü kör gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzdaki değişiklik size olumlu şekilde geri dönebilir.

Kahve falında gözü kör bebek görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gözün kör olduğunu görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında bir gözünü kör görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine inanılır.

Kahve falında kendi gözlerinin kör olduğunu görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında bir gözü kör olmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir gözünün kör olduğunu görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına delalettir.

Kahve falında gözünün kör olduğunu görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının da zorlaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir