AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü kör bebek görmek

Kahve falında gözü kör bebek görmek

Kahve falında gözü kör bebek görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında gözü kör bebek gördüyseniz:

  • Sadece niyet ya da planlarınızdan bahsetmeniz artık hiç kimseyi tatmin etmiyor.

Kahve falında gözü kör bebek görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kör göz görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, çekilen hasretin biteceğine işarettir.

Kahve falında gözlerini kör görmek başarıya ulaşacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında gözleri kör görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözü kör adam görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözleri kör olmak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir gözü kör görmek huşu içinde devam edeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında bir gözü kör insan görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir