AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün kör olduğunu görmek

Kahve falında gözünün kör olduğunu görmek

Kahve falında gözünün kör olduğunu görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, manevi olarak hasar alınacağına, planların boşa gideceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kudret sahibi olacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünün kör olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınızın istendiği gibi gitmeme veya türlü nedenlerle bozulma ihtimali söz konusu olabilir.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek dünyasının bir anda değişeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tek gözü kör birini görmek mutlu olacağınıza, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin gözünün kör olduğunu görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında gözü kör bebek görmek ona göre davranacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör görmek daha sonra işlerin açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gözlerini kör görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir