AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin gözünü çıkarmak

Kahve falında kedinin gözünü çıkarmak

Kahve falında kedinin gözünü çıkarmak elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, huzur içinde yatacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, pişmanlığa delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin gözünü çıkarmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki parayı sizin için çok gerekli birşeye yatırma imkanıyla karşılaşacaksınız.

Kahve falında kedi gözü çıkarmak gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, bol bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin gözünü çıkarmak kötü karakterli bir kadına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına delalettir.

Kahve falında gözünden iğne çıkarmak sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin gözünü çıkarmak borçların kolaylıkla kapanacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının gözünü çıkarmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine alamet eder.

Kahve falında gözünden kıl çıkarmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, bir yere taşınmaya delalet etmektedir.

Kahve falında gözünden kirpik çıkarmak kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında gözünden çapak çıkarmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir