AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin göğsüne yatmak

Kahve falında sevgilinin göğsüne yatmak

Kahve falında sevgilinin göğsüne yatmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, işi ile gündeme geleceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin göğsüne yatmak gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi hediyeler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgilinin göğsüne yatmak helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yatmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin göğsüne yatmak hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında göğsünde yatmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğse yatmak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin göğsünde yatmak kazancının da aynı oranda artacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin göğsüne yatmak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yatmak insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir