AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde yatmak

Kahve falında göğsünde yatmak

Kahve falında göğsünde yatmak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine inanılır.

Kahve falında göğsünde yatmak gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik bir yönde ilerlemesi yeteneklerinizi doğru aktardıysanız, lehinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında göğse yatmak şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin göğsüne yatmak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yatmak hem işinde başarılı olacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına delalettir.

Kahve falında göğsüne yatmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yatmak düşlediği evliliğin gecikeceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin göğsüne yatmak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünde yatmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, rızkından ve gelirinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin göğsüne yatmak işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir