AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin göğsüne yatmak

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yatmak

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yatmak canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, bol bol moral depolanacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, duyguların karşılık bulacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yatmak gördüyseniz:

  • Yeni seçenekler oluşturabilmek için, öncelikle mevcut fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında bir erkeğin göğsünde yatmak düşmanlarının güçleneceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yatmak başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin göğsüne yatmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, parasının ve malının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yatmak patron koltuğunda oturacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin göğsüne yatmak huzursuz geçen günlerin biteceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında göğsünde yatmak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında göğse yatmak ruhunu güzelleştireceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin göğsüne yatmak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir