AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin göğsüne yatmak

Kahve falında erkeğin göğsüne yatmak

Kahve falında erkeğin göğsüne yatmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, işlerin düzeleceğine, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin göğsüne yatmak gördüyseniz:

  • Gelişen olaylar karşısında şaşkınlığınızı hemen belli ediyorsunuz.

Kahve falında bir erkeğin göğsünde yatmak toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğin göğsüne yatmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yatmak gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yatmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında göğse yatmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında göğsüne yatmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin göğsüne yatmak dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin göğsüne yatmak sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir