AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğse yatmak

Kahve falında göğse yatmak

Kahve falında göğse yatmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, zinde kalacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğse yatmak gördüyseniz:

  • Yatırımlarınız konusunda net düşünmenizde fayda var.

Kahve falında bir erkeğin göğsünde yatmak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin göğsüne yatmak çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına inanılır.

Kahve falında göğsünde yatmak çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yatmak ortaya bazı projeler koyacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında göğse yatmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında göğsüne yatmak dileklerin yerine geleceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yatmak binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin göğsüne yatmak arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, başarısızlığa düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir