AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin göğsünde yatmak

Kahve falında bir erkeğin göğsünde yatmak

Kahve falında bir erkeğin göğsünde yatmak art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, rakiplerine yenileceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin göğsünde yatmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri veya işinizi ilgilendiren konular hassasiyet gerektiriyor.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yatmak herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin göğsünde yatmak ekmeğinin artacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin göğsüne yatmak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsüne yatmak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yatmak kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Kahve falında göğse yatmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin göğsüne yatmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına inanılır.

Kahve falında birinin göğsüne yatmak sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir