AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının fotoğrafına bakmak

Kahve falında başkasının fotoğrafına bakmak

Kahve falında başkasının fotoğrafına bakmak malvarlığının artacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının fotoğrafına bakmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai bir karara varmadan önce, geçmiş tecrübelerinizi asla unutmamalısınız.

Kahve falında fotoğraflara bakmak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında kendi fotoğrafına bakmak manevi anlamda da huzur içinde olacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi fotoğrafını bakmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonda fotoğraf bakmak hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına işaret eder.

Kahve falında kendi fotoğraflarına bakmak hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir fotoğrafa bakmak sorunların aşılacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında birinin fotoğrafına bakmak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında fotoğrafına bakmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir