AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında ayakkabı olmadığını görmek

Kahve falında ayağında ayakkabı olmadığını görmek

Kahve falında ayağında ayakkabı olmadığını görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ayağında ayakkabı olmadığını gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler geleceğe belirsiz bakmanıza neden olabilir.

Kahve falında ayağında ayakkabı olmadığını görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağının olmadığını görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalettir.

Kahve falında ayağın olmadığını görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının ayağının olmadığını görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, hayatını yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir ayağının olmadığını görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işarettir.

Kahve falında birinin ayaklarının olmadığını görmek parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, helal kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayakların olmadığını görmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaklarının olmadığını görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir