AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu olmadığını görmek

Kahve falında çocuğu olmadığını görmek

Kahve falında çocuğu olmadığını görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğu olmadığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere davranış tarzınız bazı konular üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında çocuğun olmadığını görmek depresyona gireceğine, bekar ise evleneceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğu olmadığını görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun olmadığını görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli olmadığı halde çocuğu olmak dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına işarettir.

Kahve falında sünnet olmadığını görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakların olmadığını görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında parasının olmadığını görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında olup olmadığını anlamak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir